SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Thursday, February 24, 2011

Nouvelles visages


Nouvelles Visages

Diformulasikan khusus untuk wanita Asia dimana kandungan bahan-bahannya dirumus khas daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi seperti bunga-bungaan, pati ros, pati herba, zat pemutih, vitamin C & E serta penambahan AHA dan perlindungan UV yang amat baik untuk kulit.
Produk NV sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan mampu merawat kulit yang bermasalah.
*Cleansing milk 180ml : RM35
*Facial soap 100g : RM50
*Sensitif skin toner 180ml : RM30
*Toner Lotion A 60ml : RM65
*Toner Lotion B 60ml : RM60
*Day cream 10g : RM60
*Day & Night cream 10g : RM60