Selamat datang ke Laman blog Akma D'Beauty

Ya Allah! Engkau kurniakanlah kami rezeki pada hari ini.
Jika ianya dari langit, maka Engkau turunkanlah ia.
Jika ianya dari bumi, maka Engkau keluarkanlah ia.
Jika ianya jauh, maka dekatkanlah.
Jika ianya dekat, maka mudahkanlah.
Dan jika ianya haram, maka sucikanlah ia.
Kurniakanlah rezeki bagi kami sepertimana Engkau telah kurniakan
kepada hamba2 Mu yang Soleh.

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Tuesday, March 29, 2011

PROMOSI BULAN APRIL

RAWATAN FACIAL RESDUNG
HANYA RM 55
Resdung ialah merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka. Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan. Simptom resdung ialah seperti sakit kepala, gatal-gatal, rambut gugur, hidung berair, bersin selalu, mulut berbau busuk, mata gatal-gatal, penglihatan kabur,telinga gatal,seluruh muka gatal, jerawat biasa atau batu, muka berbintik hitam, kahak banyak di kerongkong, gatal pada badan tertentu serta hidung berdarah.

Kaedah rawatan facial resdung yang saya jalankan adalah dengan membakar hama resdung disekitar hidung dan dahi dengan menggunakan lilin herba resdung. Kaedah ini dapat menyembuhkan sepenuhnya masalah gatal-gatal muka pada kulit. Kemudian Pencuci muka / Sabun resdung turut digunakan untuk mencuci muka selepas menggunakan herba asap resdung bagi membasmi kuman resdung dan membersihkan permukaan kulit serta menyembuhkan masalah jerawat. Seterusnya proses facial dimulakan sehingga pemakaian masker resdung. Proses rawatan ini memakan masa selama 1.30 - 2.00 jam dan akhir sekali setelah selesai rawatan, pelanggan akan di syorkan memakai produk rawatan wajah dimana diskaun istimewa akan di berikan.


Apa itu Resdung?

Istilah Perubatan Tradisional - Ia merupakan kerengsangan hidung yang boleh menyebabkan hidung dan organ-organ lain menjadi gatal dan menimbulkan ketidakselesaan.

Istilah Saintifik - Merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka. Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan.
KURSUS ASAS KECANTIKANPROMOSI BULAN APRIL

KURSUS ASAS KECANTIKAN
RAWATAN MUKA + RAWATAN RESDUNG
HANYA RM 150

Keterangan Lanjut Hubungi Puan Noor 012-9266555