SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Thursday, February 9, 2012

PROMOSI BULAN FEB & MAC '12

KAEDAH TERKINI RAWATAN RESDUNG CARA MODEN & MUDAH TANPA ASAP!!!


RAWATAN WAP RESDUNG UNTUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN

*KURSUS DISEDIAKAN DENGAN PERCUMA
*RAWATAN WAP RESDUNG RM25.00 kini RM18.00
Jana Pendapatan dengan buka Pusat Rawatan Terapi RESDUNG di tempat anda!! Kaedah Terkini dengan WAP HERBA yang SELAMAT dan BERKESAN untuk merawat RESDUNG & ASMA. PERTAMA SEUMPAMANYA ! Hannya dengan modal sekali RM300 anda boleh mendapat keuntungan sehingga 100%. Latihan dan Bimbingan PERCUMA!! ..Boleh dijalankan di Rumah / Salun atau SPA Yang sedia ada. Berminat hubungi Pn.Shima / Pn Noor : 012-9266555 / 017-3852931 / 013-3527197. Kami sedang mencari RAKAN NIAGA Pengusaha Salun / SPA seluruh Malaysia untuk tambah khidmat servis di kedai mereka juga Untuk Pulangan yang LUMAYAN!!