SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Sunday, June 10, 2012

Rawatan Body Scrub/Mask

RAWATAN BADAN dari RM35

Sebagai salah satu penyebab kekusaman kulit, sel kulit mati perlu diusir jauh-jauh nih dengan menggunakan body scrub atau lulur.
Idealnya, proses scrubbing atau luluran dilakukan 1-2 minggu sekali untuk membantu mengangkat sel kulit mati. Jika rutin dilakukan, kulit akan kelihatan lebih Cerah / Gebu dan Sihat.

BODY SCRUB ( VANILA & LAVENDER )
Scrub badan ini mempunyai pelembap yang sangat baik. Gunakan skrub ini dan gosokkan secara lembut ke atas kulit bagi menanggalkan dan menghapuskan sel-sel kulit mati /serpihan kilit mati yang terkumpul pada permukaan kulit. Aroma Lavendernnya mampu menenangkan anda dan scrub ini juga memperbaiki serta melembutkan kulit agar kulit akan kelihatan sihat dan segar semulajadi.

Cara Penggunaan:Skrub badan ini sesuai digunakan dua kali seminggu bagi kegunaan rumah dan sebelum perawatan kulit dilakukan di salon professional. Letakkan sedikit skrub badan ke atas tapak tangan, selepas itu gosok secara lembut pada kulit dan sekitarnya. Bersihkan ia dengan air suam atau air biasa. Akhir sekali, keringkan dengan tuala.

BODY LOTION BUTTER
Sesuai Untuk Semua Jenis KulitDirumus khas untuk melembap, melembut, menegang, mencerah dan menghaluskan kulit. Sapukan pada tangan dan seluruh badan. Gunakan setiap hari pada kulit yang kering pada bila-bila masa. Untuk kesan yang optima gunakan setiap kali selepas mandi. Sapukan di tangan, kaki dan seluruh badan.