SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Wednesday, September 19, 2012

RAWATAN WAJAH ULTRASONIC

Rawatan Di Salun Kecantikan
FULL FACIAL TREATMENT:
Ampoule/Serum
Anti Aging + Collagen RM65
Whitening + Vitamin C RM65
Pimple & Scar RM75
Face Lifting + Firming RM75
Collagen Essence Serum RM85
24k Gold Serum RM95

Untuk Pembentukan wajah Idaman 

Cara yang terbaik/berkesan untuk memasukkan ampoule atau serum pada wajah untuk kelihatan berseri, remaja dan tegang. Ultrasonic mampu membantu ampoule/serum menembusi lebih jauh dan cepat ke dalam kulit untuk melembutkan kedutan/garis halus dan menguraikan lemak. Selain itu juga rawatan ini juga dapat mencerahkan, menghapuskan sel kulit mati/kasar, menghapuskan jerawat dan mengurangkan jeragat. Rawatan ini juga berfungsi untuk pembentukan wajah seseorang.