Selamat datang ke Laman blog Akma D'Beauty

Ya Allah! Engkau kurniakanlah kami rezeki pada hari ini.
Jika ianya dari langit, maka Engkau turunkanlah ia.
Jika ianya dari bumi, maka Engkau keluarkanlah ia.
Jika ianya jauh, maka dekatkanlah.
Jika ianya dekat, maka mudahkanlah.
Dan jika ianya haram, maka sucikanlah ia.
Kurniakanlah rezeki bagi kami sepertimana Engkau telah kurniakan
kepada hamba2 Mu yang Soleh.

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Monday, October 8, 2012

RESDUNG : PAKEJ AGEN WAP RESDUNG


Memerlukan Rakan Niaga / Agen untuk memasarkan 
Produk Rawatan Resdung
MODAL PALING RENDAH

KAEDAH TERKINI RAWATAN RESDUNG CARA MODEN & MUDAH TANPA ASAP!!!

Tambah Pendapatan & Perkhidmatan Salun Anda
RAWATAN WAP RESDUNG UNTUK
KECANTIKAN DAN KESIHATAN


RAWATAN RESDUNG TANPA ASAP YANG MEMEDIHKAN / SESUAI UNTUK PESAKIT ASMA / LELAH / IBU MENGANDUNG / MEMBERSIHKAN PARU-PARU / JERAWAT / JERAGAT / KEDUTAN MUKA / TONA KULIT TIDAK SEKATA DAN SERI WAJAH

Sesuai Untuk Semua Golongan
Faedah/Kebaikan Rawatan Wap Resdung:


MULTIPURPOSE TREATMENT BALM
Mereda dan melegakan pernafasan. Merawat masalah kulit seperti jerawat, ruam, kegatalan kulit dan luka-luka ringan. Dapat menyembuhkan masalah kulit kering, harumannya melegakan pernafasan dan digunakan sebagai TERAPI STIM bagi membantu membuang lendir dalam pernafasan bagi merawat masalah RESDUNG.


ALOE VERA TREATMENT MASK
Masker muka yang berasaskan tanah liat dan tepung jagung. Mengandungi aloe vera sebagai rawatan, pelembab dan anti-radangan pada kulit. Berkesan untuk menegangkan muka, menghilangkan kedutan, garis-garis halus pada kulit. Mengurangkan masalah kulit berminyak, menyerap minyak @ sebum berlebihan. Mencegah timbulnya jerawat dan pori-pori tersumbat. Dapat membersihkan wajah hingga keliang pori-pori dan dapat mencerahkan kulit selepas satu penggunaan. Sapu dipermukaan kulit wajah selepas melakukan TERAPI terutama kepada pengidap masalah RESDUNG.  Maker Aloe Vera ini amat sesuai & cepat untuk merawat masalah jerawat jika digunakan 2@3x seminggu. 


VITAMIN C TREATMENT MASK
Masker muka yang berasaskan tanah liat dan tepung jagung. Diperkaya dengan marine kolagen untuk keputusan tegangan jangkamasa panjang. Kolagen akan menyerap kedalam lapisan kulit sambil menegangkan rantaian kolagen yang kendur dan kemudian membaiki sel-sel yang rosak. Menanggalkan sel-sel kulit mati dan diganti dengan sek kulit yang sihat, mengaktifkan sel-sel dan memelihara kulit dari timbulnya jeragat. Sapu dipermukaan kulit wajah selepas melakukan TERAPI terutama kepada pengidap masalah REDUNG.  Masker Vitamin C mempercepat baik pulih kulit terutama kulit jerawat jika dipakai bersama-sama masker Aloe Vera.