Selamat datang ke Laman blog Akma D'Beauty

Ya Allah! Engkau kurniakanlah kami rezeki pada hari ini.
Jika ianya dari langit, maka Engkau turunkanlah ia.
Jika ianya dari bumi, maka Engkau keluarkanlah ia.
Jika ianya jauh, maka dekatkanlah.
Jika ianya dekat, maka mudahkanlah.
Dan jika ianya haram, maka sucikanlah ia.
Kurniakanlah rezeki bagi kami sepertimana Engkau telah kurniakan
kepada hamba2 Mu yang Soleh.

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Tuesday, November 27, 2012

BB Cream Collagen

BB Mayfiece Collagen:
RM45.00 : 50ml

BB Mayfiece Collagen:
Krim Pemutih kulit Kolagen BB Mayfiece berkesan melindungi kulit dari UVA / UVB, membantu memudakan kulit bernafas sepanjang hari, mencegah pengeluaran lingkaran hitam, melasme, freckles ... walaupun di waktu musim panas.  Pemakaian selalu menjadikan kulit putih, cerah dan licin.
Dengan komponen kolagen unggul mempunyai kesan perlindungan pada kulit, molekul pelembab untuk membantu air boleh menembusi jauh ke dalam kulit, yang membantu kulit anda menjadi lembut dan berseri sepanjang hari sambil melindungi kulit anda. Lakukan lebam pengsan, kedutan, menegangkan dan mencerahkan kulit, kulit menjadi berseri seperti bunga ros putih.
Penggunaan:  Gunakan setiap hari selepas mencuci muka waktu pagi, ambil sedikit jumlah yang sesuai di tangan dan sapu pada muka sehingga menyerap seluruh kulit wajah..