SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Tuesday, November 27, 2012

BB Cream Collagen

BB Mayfiece Collagen:
RM45.00 : 50ml

BB Mayfiece Collagen:
Krim Pemutih kulit Kolagen BB Mayfiece berkesan melindungi kulit dari UVA / UVB, membantu memudakan kulit bernafas sepanjang hari, mencegah pengeluaran lingkaran hitam, melasme, freckles ... walaupun di waktu musim panas.  Pemakaian selalu menjadikan kulit putih, cerah dan licin.
Dengan komponen kolagen unggul mempunyai kesan perlindungan pada kulit, molekul pelembab untuk membantu air boleh menembusi jauh ke dalam kulit, yang membantu kulit anda menjadi lembut dan berseri sepanjang hari sambil melindungi kulit anda. Lakukan lebam pengsan, kedutan, menegangkan dan mencerahkan kulit, kulit menjadi berseri seperti bunga ros putih.
Penggunaan:  Gunakan setiap hari selepas mencuci muka waktu pagi, ambil sedikit jumlah yang sesuai di tangan dan sapu pada muka sehingga menyerap seluruh kulit wajah..