SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Tuesday, November 27, 2012

BB Cream Caviar


BB Mayfiece Caviar:
RM45.00 : 60ml

BB Mayfiece Caviar:
Mayfiece BB Caviar dengan bahan pelembab yang sangat berkesan. Mengandungi bahan seperti spirulina dan ekstrak soya mempunyai komprehensif anti-kedut, pengukuhan kulit, memulihkan kulit kering, kulit anda menjadi licin putih terang berseri. Bersama-sama dengan bahan-bahan pelembab terunggul melindungi keanjalan kulit, meningkatkan tenaga dan meningkatkan keupayaan kulit. Penggunaan kerap menjadikan kulit sihat berseri, cerah dan anjal.
Cream ini mewujudkan lapisan pelembap semula jadi di permukaan kulit, membantu untuk mengimbangi air dan minyak dalam kulit, menjadikan solekan anda lebih mudah dan kemas.