Selamat datang ke Laman blog Akma D'Beauty

Ya Allah! Engkau kurniakanlah kami rezeki pada hari ini.
Jika ianya dari langit, maka Engkau turunkanlah ia.
Jika ianya dari bumi, maka Engkau keluarkanlah ia.
Jika ianya jauh, maka dekatkanlah.
Jika ianya dekat, maka mudahkanlah.
Dan jika ianya haram, maka sucikanlah ia.
Kurniakanlah rezeki bagi kami sepertimana Engkau telah kurniakan
kepada hamba2 Mu yang Soleh.

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN / JOM FACIAL / HARGABAJET / FACIALMURAH
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Tuesday, November 27, 2012

BB Cream Caviar


BB Mayfiece Caviar:
RM45.00 : 60ml

BB Mayfiece Caviar:
Mayfiece BB Caviar dengan bahan pelembab yang sangat berkesan. Mengandungi bahan seperti spirulina dan ekstrak soya mempunyai komprehensif anti-kedut, pengukuhan kulit, memulihkan kulit kering, kulit anda menjadi licin putih terang berseri. Bersama-sama dengan bahan-bahan pelembab terunggul melindungi keanjalan kulit, meningkatkan tenaga dan meningkatkan keupayaan kulit. Penggunaan kerap menjadikan kulit sihat berseri, cerah dan anjal.
Cream ini mewujudkan lapisan pelembap semula jadi di permukaan kulit, membantu untuk mengimbangi air dan minyak dalam kulit, menjadikan solekan anda lebih mudah dan kemas.