SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Tuesday, November 27, 2012

WHITENING + VITAMIN C


FULL FACIAL TREATMENT
Harga Paling Rendah
FACIAL TREATMENT WHITENING + VITAMIN C
HANYA RM65.00 SAHAJA.
(90 minutes)

Rawatan kecantikan dengan cara yang selamat dan berkesan menggunakan produk berasaskan bahan semulajadi. Kekalkan kecantikkan kulit anda secara semulajadi dengan Rawatan Vitamin C. Ia membantu:
• Menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh oksigen aktif.
• Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh cahaya ultra lembayung
•Awet muda atau Mempermuda wajah dengan mengekalkan kenjalan kulit dengan menggalakkan penghasilan kolagen
• Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah dengan cara mengawal pembentukan pigmen melanin.