SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

Monday, December 10, 2012

PIMPLE & SCAR


Lakukan Full Facial Treatment : Pimple & Scar

Bagaimana caranya agar kulit kita bebas dari jerawat? Seterus bagaimana pula caranya agar bekas jerawat  itu hilang ? Tambahan lagi kulit saya kusam, saya ingin memberikan kesan segar kepada kulit saya tetapi saya ingin melakukannnya setelah jerawat saya hilang, produk apakah yg sesuai untuk kulit saya ? Bagaimana cara mengatasi problem tersebut di salun2 kecantikan...Untuk memelihara kulit dari tumbuhnya jerawat baru, lakukan rawatan setiap minggu untuk jerawat yang serius dan 2 minggu sekali untuk jerawat biasa. Untuk menghilangkan bekas-bekas jerawat agar kulit menjadi sihat, cerah dan menghindarkan dari tumbuhnya jerawat baru.

FULL FACIAL TREATMENT
Harga Paling Rendah


FACIAL TREATMENT PIMPLE & SCAR
HANYA RM70.00 SAHAJA.
(90 minutes)

Pakej Yang Lagi Murah 6x Rawatan
RM350
Anda pasti rasai sendiri perubahan kulit wajah walaupun baru sekali rawatan.
Untuk kesan yang lebih cepat gunakan produk bersesuaian dengan masalah kulit.
Amalkan Pure Marine Collagen + Vitamin C