SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AKMA D'BEAUTY. Kami menjual dan mengedar pelbagai rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang terkini. Kepakaran Kami Menawarkan Perkhidmatan Rawatan muka & Terapi Rawatan Resdung. Tidak ketinggalan khidmat nasihat Kecantikan dan Kesihatan bagi semua pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mengadakan Kursus-kursus Asas Kecantikan, Persolekan dan Pengusaha Salun. Sebarang pertanyaan sila TEL @ SMS @ WHATSAPP ke NO. TEL ini : 012-9266555 / 013-3527197 ATAU datang sendiri ke Akma D'Beauty G-9 Klang City Square, 41400 Klang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN

PERKHIDMATAN KAMI UTAMAKAN
Dengan anugerah Yang Maha Pencipta , kejelitaan dan kecantikan adalah sebahagian dari nikmat yang mesti dihargai dan disyukuri. Kejelitaan dan kecantikan merupakan salah satu dimensi kehidupan yang perlu dicari dan bukan yang dinantikan malah harus dimiliki. Kejelitaan dan kecantikan amat dititik beratkan tidak dapat dipisahkan, apatah lagi di alaf milenium ini tiada yang mahu ketinggalan dari segi penampilan diri agar kelihatan cantik dan jelita. Oleh demikian kecantikan semulajadi yang dimiliki hendaklah dipelihara agar ianya dapat menambahkan keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan yang sebenar.

ABOUT US


BUTIK KECANTIKAN SRI AKMAL


Pemilik BUTIK KECANTIKAN SRI AKMAL, Puan Akma adalah pakar kecantikan yang mendapat latihan di beberapa academy kecantikan, MLVK dan mempunyai pengalaman lebih sedekad dalam kedua-dua rawatan kecantikan moden dan tradisional. 
Pakar-pakar kecantikan di BKSA, memahami bahawa kecantikan adalah penting bagi setiap pelanggan. Oleh sebab itu BKSA merupakan tempat yang paling tepat untuk wanita yang mahu memberikan sesuatu yang terbaik untuk diri mereka, kesihatan dan kecantikan.

Dengan suasana yang tenang dan romantik di BKSA, anda juga akan merasakan seperti berada di rumah sendiri dengan layanan pakar-pakar kecantikan kami yang profesional dan ramah bagi memastikan anda selesa ketika berada di sini.
Sebagai sebuah salon yang mementingkan kualiti, BKSA juga dilengkapi dengan peralatan moden dan terkini yang berteknologi tinggi. Pada masa yang sama juga, kami tidak mengabaikan warisan kekayaan rahsia kecantikan tradisi, serta menyediakan rawatan yang menggunakan kaedah tradisional terbaik untuk pelanggan kami.
Harga Berpatutan: Dengan kombinasi teknik-teknik rawatan kecantikan yang kami tawarkan, harga yang berpatutan dan layanan yang terbaik, anda mempunyai sebab yang kukuh untuk berkunjung ke salon kami. Sebagai bonus tambahan, BKSA menawarkan rawatan ekslusif bak raja dengan harga yang mampu anda bayar.

BUTIK KECANTIKAN SRI AKMAL


Keterangan lanjut sila datang atau hubungi alamat dan no. tel di bawah:
ALAMAT
Q1/31-A Blok Q,
Jalan Plumbum U7/U,
Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
H/P : 012-9266555 / 013-3527197
 Email:
akma_nurrul@yahoo.com

Kami menjanjikan kepuasan dan keselesaan pelanggan.....

KAUNTER & PRODUK

BILIK FACIAL

BILIK RAWATAN BADAN
  BATHTUBSAUNA
BILIK RAWATAN RAMBUT*************************************************************************************************************


PROFILE SYARIKAT


NAMA SYARIKAT :                              
BUTIK KECANTIKAN SRI AKMAL
( SRI AKMAL ENTERPRISE )

NAMA PEMILIK :                                
NORAKMAL BINTI  MOHAMED YOSOF

ALAMAT BERDAFTAR :                    
Q1/31-A Blok Q,
Jalan Plumbum U7/U,
Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

ALAMAT SURAT MENYURAT :       
Q1/31-A Blok Q,
Jalan Plumbum U7/U,
Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

NO. H/P :                                     
012-9266555 ( PUAN NOOR )
013-3527197
   
EMAIL :
akma_nurrul@yahoo.com

TARIKH DIPERBADANKAN :            
11 - 9 - 1993

NO. PENDAFTARAN PERNIGAAN :     
000948620 - U

NAMA BANK :                                      
RHB BANK

NO.AKAUN : 
2 - 62223 - 00003905       

STATUS SYARIKAT :                         
100% BUMIPUTERA

JENIS SYARIKAT :  
*MENGEDAR DAN MENJUAL PRODUK-PRODUK KECANTIKAN &
  KESIHATAN TERKINI.                            
*MENGELUARKAN PRODUK RAWATAN WAJAH, 
  BADAN & MAKANAN KESIHATAN (NURRUL BEAUTY COSMETICS).
*SALUN & PUSAT BIMBINGAN KECANTIKAN.